AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
1. juni 2014

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Rogaland Teater

Velkommen til pressevisning på Sommerteater på Hindal Gård - Hans og Grete

Premieren på Sommerteater på Hindal Gård er rett rundt hjørnet og tradisjonen tro kommer humorstrikken også i år til å spennes. Årets forestilling er det tradisjonelle eventyret om Hans og Grete som vaser rundt i skogen på egen hånd og kommer over et hus fylt med alt man kan tenke seg av godsaker. I regissør Vegar Hoels versjon er kakehuset imidlertid omgjort til NAV. Det er med andre ord duket for naving i eventyrland!

Regissør Vegar Hoel har sammen med skuespillerne Kristian Berg Jåtten, Ellen Andreassen, Hanne Vasshus, Thomas Aske Berg og Tomas Alf Larsen vært i gang med prøver siden 23. mai. Roller er blitt fordelt, ideer lagt på bordet og stykket er nå i ferd med å utvikle seg til ferdig produkt som er visningsklart 5. juni. I den forbindelse inviterer vi til pressevisning på Hindal Gård tirsdag 3. juni kl 13:00. Vi kan love det blir en modernisert utgave og et skråblikk på det vanlige eventyret med en dæsj av absurditeter samt en god dose galskap.

Velkommen til pressevisning tirsdag 3. juni kl 13:00 på Hindal Gård. Parkering ved Sørbø Trelast.
Premiere torsdag 5. juni kl 17:30

Mvh

Pernille Kaldestad
Informasjonssjef
Dir: 51 91 90 92
Mob: 92 42 17 92
www.rogaland-teater.no

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no