AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
17. mars 2014

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Rogaland Teater

ANMELDERINVITASJON
Rogaland Teater får besøk av Teater Manu med gjestespillet Sjalusi. Teater Manu starter sin turne i Stavanger og forestillingen får turnepremiere på Rogaland Teater 18. mars kl kl 19:00 på Intimscenen.

Sjalusi på nytt!

Teater Manu, Norges eneste profesjonelle tegnspråkteater, skal ut på turné igjen. Til årets produksjon har vi valgt å ta opp igjen en gammel suksess som ikke er spilt på turné tidligere.

Sjalusi ble sist spilt i 2009, men da bare i Reims i Frankrike på teaterfestivalen Clin d´ Oeil. Det norske publikummet fikk likevel muligheten til en liten titt da forestillingen ble vist under Døves Kulturdager, samme år.

- Tilbakemeldingene fra den gangen, både fra internasjonalt og norsk publikum, gjorde meg fast bestemt på at dette stykket måtte settes opp igjen. Mange har hørt om det, men ikke så mange har fått muligheten til å se det. Det er derfor gledelig at vi får dra på turné her i Norge med denne nyoppsetningen slik at alle får oppleve «Sjalusi»., sier teatersjef Mira Zuckermann

Teater Manu har en ambisjon om å være et verdensledende teater for døve. Denne ambisjonen får en bekreftelse nå som teatret nå skal gjestespille i Los Angeles på Inside Ford Theathre, med hele 15 forestillinger. I tillegg skal turneen også innom Spania på vei hjem, for å spilles i Vilajoiosa .0020

Sjalusi en en-akter som handler om tre kvinner som er forelsket i samme mann - og åttpåtil bor de alle i samme boligblokk! Det blir høy temperatur og mange følelser når kvinnene oppdager hva som foregår!

Teater Manus scenespråk er norsk tegnspråk. Forestillingen spilles med stemmeskuespiller for dem som ikke kan tegnspråk.

Sjalusi har nypremiere 14. mars Kilden i Kristiansand, og turnepremiere på Rogaland teater 18. mars. Deretter skal stykket turnere i Norge til Bergen, Molde, Trondheim, Namsos, Steinkjer, Larvik og Ål – Før det avsluttes med forestillinger i Oslo på egen scene 20-25. mai.

Pressefoto fra forestillingen.

For mer informasjon/behov for kontakt med teamet:

Informasjonsrådgiver: Morten Sletten
Tlf: 23 40 74 00/04
Mob: 970 69 419
morten@teatermanu.no

Turnánsvarlig/ pressekontakt turné: Anne Stordal
Mob: 934 55 084
anne@teatermanu.no

Pernille Kaldestad
Informasjonssjef
Dir: 51 91 90 92
Mob: 92 42 17 92
www.rogaland-teater.no

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no