AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
27. januar 2014

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Nationaltheatret

Et svært godt år

Nationaltheatret kan se tilbake på et svært godt år, både kunstnerisk og målt i publikums oppslutning.

Totalt har 210.748 publikummere sett Nationaltheatrets forestillinger, gjestespill og deltatt på publikumsarrangementer i 2013.

Til sammenligning var teatrets samlede publikumstall i underkant av 215.000 i 2012. Tallet fra 2012 inkluderer også nesten 10.000 besøkende under Ibsenfestivalen, som arrangeres annethvert år. Det er derfor grunn til å glede seg over publikumsbesøket i 2013.

– Vi glade for at vi har klart å engasjere et stort publikum i 2013. Det gir inspirasjon til å jobbe videre og lage teater av høy kvalitet også i 2014, sier teatersjef Hanne Tømta.

Hun presiserer at Nationaltheatret både har store ambisjoner om å tiltrekke seg et størst mulig publikum – og om å utvikle og fornye scenekunsten.

– Teatret skal vekke debatt, berøre og gi publikum noe å tenke på, sier Tømta.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no