AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
28. november 2013

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Oslo Internasjonale Teater

Nyhetsbrev fra Oslo Internasjonale Teater

November 2013

Det er lenge siden vi har latt høre fra oss, men vi har ikke ligget på latsiden. Tvert imot! Siden sist har vi ferdigstilt programmet til Theatre Café Festival Oslo, lagt festivalpass ut for salg og valgt en vinner i European Writers Lab-konkurransen. Vi går inn i adventstida fornøyde og spente på neste års eskapader!

Theatre Café Festival Oslo: Festivalpass i salg!

25. – 27. april 2014
på Cafeteatret / Nordic Black Theatre

Theatre Café Festival Oslo byr på 3 dager med iscenesatte lesninger, gjestespill, paneldebatter, intervjuer med dramatikere og plenty med muligheter til å mingle med noen av Europas ledende aktører innen teater for barn og unge!

Fredag 25. april: 17.00 - 22.00
Lørdag 26. april: 10.00 - 22.00
Søndag 27. april: 14.00 - 15.00

Festivalpass kjøper du her:
http://www.billettportalen.no/teater/15436/theatre-cafe-festival/

Theatre Café Festival Oslo: Festivalprogram
På programmet står blant annet lesninger av Deportation Cast av Björn Bicker (DE), Sadness and joy in the life of giraffes av Tiago Rodrigues.

Franske Compagnie Divine Comedie kommer med sin oppsetning av Fredrik Brattbergs Retours / Tilbakekomstene, spilt i en helt vanlig leilighet, og Grimsborken gjester med Vår forestilling om Sara av Michael Ramlöse og Kira Elhauge (DK).

Og dette er ikke en gang alt!
For det fulle programmet kan du se http://oslointernasjonaleteater.com/theatre-cafe-norway/

Vi gleder oss!

Kristofer B. Grønskag valgt ut til European Writers Lab
En jury bestående av representanter fra Oslo Internasjonale Teater, Company of Angels (UK), Toneelmakerij (NL) og GRIPS Theater (DE) har jobbet seg gjennom en rekke svært gode søknader. Fire vinnere, en fra hvert av deltakerlandene, får være med på et eksklusivt, skreddersydd mentorprogram for dramatikere i startgropa.

Det gleder oss å kunne melde at den norske vinneren, som ble valgt ut blant en rekke meget kvalifiserte søkere, er dramatiker Kristofer B.Grønskag!

Grønskag har skrevet et titalls dramatiske verker, både for barn og voksne med premierer både i Norge, Nederland og Danmark, med titler som Kinder K og Den elskede. Grønskag har tilknytning til dramatikerfellesskapet Propellen.

Les mer om European Writers Lab her: http://oslointernasjonaleteater.com/theatre-cafe-norway/european-writers-lab/

OIT anbefaler: Kinder K - Showbox 6. desember
Den 6. desember er Kinder K av Kristofer B. Grønskag tilbake. Den vellykkede premieren under Norsk Dramatikkfestival ble av Klassekampens Ida Lou Larsen kalt "høydepunktet under festivalen". Nå har du igjen muligheten til å få med deg Grønskags sterke tekst som trekker paralleller mellom nazityskland og dagens sorteringssamfunn. Med Axel Aubert og Ida Løken. Regissert av OITs Øystein U. Brager.

http://showbox.no/

Velkommen!

Se www.oslointernasjonaleteater.com og www.implodingfictions.com for mer informasjon om alt vi foretar oss.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no