AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
18. november 2013

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Rogaland Teater

Black Rider

EN MUSIKALSK FABEL AV TOM WAITS, WILLIAM S. BURROUGHS OG ROBERT WILSON.

Rogaland Teater presenterer stolt forestillingen The Black Rider som får premiere 25. januar 2014.

The Black Rider er fortellingen om Willhelm, en ung og intellektuell bokholder, som inngår en pakt med Djevelen om noen magiske kuler som alltid rammer sitt mål. Men i Black Riders verden er ingenting som det ser ut: Djevelen synger, dyrene snakker og de magiske kulene har sin egen vilje. Bli med på en musikalsk og magisk reise akkompagnert av Tom Waits mørke og mystiske toner.

Som nyhetsbrevmottaker inviteres du til et eksklusivt forsalg, hvor du får muligheten til å sikre deg rabatterte billetter til The Black Rider før den legges ut for salg.

Du får de beste plassene til den beste prisen - vi tilbyr deg billetten til kr. 350,- mot ordinært kr. 390,-

Men vær rask, tilbudet gjelder kun for bestilling av billetter i perioden 11. november til og med 21. november. Forestillingen spilles fra 25. januar til 15. mars.

Billettbestilling kan kun gjøres via e-mail på billettsalg@rogaland-teater.no

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no