AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
18. november 2013

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Rogaland Teater

VELKOMMEN TIL PRESSEMAT - LANSERING AV VÅRPROGRAMMET 2014 VED ROGALAND TEATER
En ny sesong står for døren og Rogaland Teater inviterer tradisjonen tro til pressemat! Torsdag 21. november kl 12:00 løfter vi på sløret og lanserer hele vårprogrammet.

Vi gleder oss til å presentere et bredt spekter av forestillinger i mange avskygninger. I løpet av våren kan vi se frem til en musikalsk fabel om å inngå en tvilsom avtale med Djevelen, en finurlig forviklingskomedie med et filosofisk anstrøk, en smugkikk inn i det mikrosamfunnet som finnes på en skoledass og ikke minst får vi være med inn i kulissene i en de mest vellykkede farser i nyere tid. En slags grunnlovsmarkering har vi også fått plass til.

Det blir servering av gløgg og julekaker, utdrag fra forestillingene og samtale med regissører og medvirkende. Velkommen til «pressemat» og servering av vårprogrammet 2014 ved Rogaland Teater torsdag 21. november kl 12:00 på Hovedscenen.

Påmelding innen tirsdag 19. november til pernille.kaldestad@rogaland-teater.no eller 92 42 17 92

Med vennlig hilsen

Pernille Kaldestad
Informasjonssjef
Dir: 51 91 90 92
Mob: 92 42 17 92
www.rogaland-teater.no

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no