AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
19. september 2013

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Nationaltheatret

Young@Heart: End of the road

Av No Theater. Norgespremiere 11. oktober på Hovedscenen.

Det er aldri forsent å bli rockestjerne

De er fra 70 år og oppover og reiser verden rundt og fremfører punk, rock og popmusikk. Nå kan du oppleve dem på Nationaltheatret!

Young@Heart Chorus ble startet i 1982 ved et aldersboligprosjekt i den vestlige delen av Massachusetts. Målet var å få tiden til å gå på en meningsfylt måte, i stedet for å bli gammel før tiden.

Young@Heart er i dag en internasjonal sensasjon som høster kritikernes ros over hele verden. Medlemmene er i alderen 73-89 år, og tilbringer pensjonisttilværelsen med å gjøre det de fleste tenåringer drømmer om: turnere verden rundt for fulle hus.

Gruppen har utviklet seg til et stereotyp-fornektende, sjangerbrytende, generasjonskryssende musikalsk eventyr kjent under navnet Young@Heart Chorus, og har fått mest oppmerksomhet for sine ukonvensjonelle versjoner av rock, punk og annen moderne popmusikk.

I 2007 medvirket de i den populære indie-dokumentaren Young@Heart, og i 2012 ble korets 30-årsjubileum markert med nytt show og nytt album. Den entusiastiske gruppen fortsetter å fengsle publikum fra Northampton til New Zealand og fra Europa til Japan med en musikalsk feiring det lukter svidd av, og som beviser at det er mulig å bli gammel uten å bli kjedelig.

Regi: Roy Faudree, Young@Heart Korleder: Bob Cilman, Dirigent Ken Maiuri, Teknisk ansvarlig John Laprade & Wim Van de Cappelle, Lyddesign Nick Sagar, Kostymedesign: Jill St. Coeur., Scenografi: Roy Faudree & Sheena See / No Theater.

Forestillingen varer ca 1 timer og 30 minutter. Ingen pause.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no