AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
6. juni 2013

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Den Nationale Scene

Kjempegodt halvår for Den Nationale Scene

Folk strømmer til Den Nationale Scene i Bergen som nesten aldri før. Pr. 4. juni har teateret solgt hele 81.805 billetter mot 73.567 i samme periode i fjor.

2012 ble et av de beste salgsårene i nyere tid, med totalt 138.642 solgte billetter. Det er derfor grunn til å tro at teatersjef Agnete G. Haaland overgår seg selv og sitt første år som teatersjef allerede i år. Spesielt med tanke på at DNS blant annet har upremieren «Dyveke», «Robin Hoods Hjerte», «Lilli Valentin» og «Anne Franks dagbok» på plakaten i høst og vinter. Det er alle oppsetninger som allerede selger bra.

Salgsvinneren i første halvår 2013 er «Pippi Langstrømpe» med hele 24.135 solgte billetter. Men stort sett alle oppsetningene har solgt langt over budsjett.

- Jeg er bare kjempetakknemlig for at publikum kommer til DNS. Og har glede av å se hva vi setter opp. Æren må deles med hele huset, som samtlige gjør en fantastisk innsats for at vi skal lage best mulig teater for publikum, sier teatersjef Agnete G. Haaland i en kommentar til de gledelige salgstallene.

Med vennlig hilsen
Ole Friele jr.

Informasjonssjef/Information Manager
T: +47 55 54 97 19 M: +47 93 43 59 25
Teateropplevelsen starter på dns.no.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no