AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
3. juni 2013

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Hamar Teater

Tirsdag 4. juni kl. 19.00 og onsdag 5. juni kl. 19.00

Teaterbesøk fra Færøyene: Det Feröche Compagnie presenterer «Woyzeck <3 MARIE»

«Woyzeck <3 MARIE» er både en sterk fortelling fra et klassisk skuespill og et undersøkende arbeid for å finne et følelsesmessig språk som hverken forholder seg til utøvers eller publikum sitt morsmål. Forestillingen lar dermed forskjellige språk belyse forskjelligheter og samfunnsstrukturer. Må publikum nødvendigvis forstå hvert eneste ord for å få med seg det som virkelig skjer når aktørene interreagerer på sitt eget språk – musisk, fysisk eller færøisk?

Sjæfen på (det ennå ikke åpnede!) Kulturhuset i Hamar – Durita Brattaberg utbryter: «Men dette er jo kremen av færøiske teaterkunstnere!»

Det tenkte ikke jeg på – hadde bare innvitert et par klassekammerater fra skole-året i Finnland. Men jeg garanterer at dette blir spennende!

kjøp billetter på www.hamarteater.no

mvh
Anders Kippersund, dagli Gleder på Hamar Teater, strandgata 23.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no