AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
13. mai 2013

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Oslo International Acting Festival

Oslo International Acting Festival 1-7. juni 2013

Om festivalen
OIAF er en arena for utforskning og formidling av skuespillkunst. Festivalen er åpen for skuespillerstudenter samt film- og scenekunstnere fra Norge og resten av verden. Festivalen organiseres av Teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo og Norsk skuespillersenter, i samarbeid med en rekke andre aktører i inn- og utland.

Festivalen vil bestå av seminarer, workshop, debatter og forestillinger. På formiddagen er det felles konferanse for alle deltakere, deretter følger deltakerne hver sin workshop. Mange av kveldene er det også forestillinger og debatter.

Årets tema: PUBLIKUM
Årets festival skal problematisere og undersøke arbeidsmetoder og skuespillerteknikkers forhold til publikummet: Hva skjer når man tar inn publikum allerede i utviklingen av en forestilling? Hva vil det si å være i dialog med publikum som skuespiller?

Pedagoger og kunstnere
Richard Schechner (USA)
The Yes Men (USA)
Laurent Chetouane (FR)
Fix & Foxy (DK)
Gisella Mendoza (AR)
Veronika Bökkelmann (DE)
m.fl.

Påmelding for skuespillere
For å melde deg på, fyll ut skjemaet under Påmelding og send dine tre workshopønsker i en epost til post (a) skuespillersenter.no. Du vil få plass på ett av dine tre ønsker.

Husk å legge ved en oppdatert CV ved påmeldingen.

Full pris for festivalen er 4500,-. Norsk Skuespillersenter subsidierer 30 plasser for profesjonelle skuespillere med 2000,-, som da kun betaler 2500,-.

Påmelding for andre scenekunstnere og filmkunstnere
Påmelding for andre kunstnere åpner om kort tid på http://osloactingfestival.com/

Velkommen til årets festival!

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no