AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
2. mai 2013

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Parkteatret

Prisvinnende standup-komiker kommer til Norge.

Komikeren Tony Law, stakk av med hele 2 priser på de prestisjefylte Chortle Comedy Awards 2013, både prisen for beste klubbkomiker og beste show. Fredag 3.mai kommer Law til Crap Club på Parkteatret i Oslo med det prisvinnende showet sitt «Maximum Nonsense».

Tony Law, opprinnelig fra Canada, kommer rett fra en utsolgt turné i Storbritannia til Oslo. Med seg har han et surrealistisk og unikt standup-show, som ikke ligner på noe du har sett før. Det kritikerroste showet «Maximum Nonsense» har blant annet fått følgende tilbakemeldinger i britisk media:

«Tony Law's Maximum Nonsense is as good as surreal comedy gets.» - Huffington Post UK

«Tony Law deservedly received a Foster's Edinburgh Comedy Award nomination – it's a blisteringly funny, brilliantly bonkers hour of absurd stories and deconstructions of stand-up protocol.» Time Out London

«Vi så Tony Law sitt show i fjor i Edinburgh, og vi lo så vi hold på å kaste opp, midt på lyse dagen», sier Rolf-Magne Andersen, en av de ansvarlige bak Crap Club og humorfestivalen Crap åppå Park. «Law leker med de sereotypiske stand up-formene, ser ut som en blanding av en pirat og viking og presenterer en miks av elefanter og instrumentet steel pan. Hva mer kan man ønske seg?».

Crap Club med Tony Law arrangeres på Parkteatret i Oslo, fredag 3.mai. Showstart kl 21.00. Dørene åpner en time før showstart.

Mer info: www.crapcomedy.no

Crap Club en månedlig humorklubb som ønsker å gi publikum en unik humoropplevelse og muligheten til å se noe av de beste komikerne verden har å by på, på en intim scene, til en fornuftig pris. Crap Club arrangeres av Norges eneste alternative stand up-festival Crap åppå Park, som arrangeres hver januar på Parkteatret i Oslo.

Crap åppå Park og Crap Club drives på dugnad av de tre selverklærte humornerdene Martin Beyer-Olsen, Rolf-Magne Andersen og Finn Wollebæk.

Her ligger to bilder av Tony Law fritt kan brukes i omtale av dette showet:

http://crapcomedy.files.wordpress.com/2012/01/tony-law.jpg (Foto: Lasse Fløde)

http://showandtelluk.com/wp-content/uploads/press/TONYLAW_PRESS4.jpg (Foto: pressefoto / PROMO)

For spørsmål om showet, om Crap Club eller Crap åppå Park, kontakt Rolf-Magne Andersen, tlf: 94479080 mail: golten@gmail.com

Beste hilsen

Rolf-Magne Andersen
for Crap Club

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no