AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
29. november 2012

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Hamar Teater

Torsdag 29. november kl. 20.00

«The Bluebird Sessions» med Sven Henriksen

Dramatiker, skuespiller og sanger Sven Henriksen har oversatt dikt av Charles Bukowski og koblet dem sammen med sanger av bl.a Tom Waits oa.

Han er kjent for sine tolkninger av Tom Waits på norsk og er den eneste som har fått tillatelse til å oversette og spille inn den amerikanske legendens musikk i Norge.

(”Rød Pust – Sven Henriksen synger Waits – Universal Records)

I "The Bluebird Sessions" har han med seg musikerne Tor Egil Braset (piano/trekkspill) og Gjermund Silset (kontrabass) og gjør en stemningsfull og forunderlig reise gjennom et spennende musikalsk landskap.

Sven Henriksen er en aktiv mann. Han ble sist sett i Tv-serien ”Nissene over skog og hei” og er å se i ”Bye&Rønning” på NRK denne høsten, samt at han spiller en av hovedrollene i sin egen musikal ”Svarta Bjørn” i regi av Stein Winge, og en betydelig rolle i filmen "Dunderland" som har premiere om noen uker. Folk på Hamar vil kanskje også kjenne ham igjen fra trilogien 1999-2000-2001 som Hedmark Teater satte opp i glasshuset på Domkirkeodden.

Henriksen er også en ivrig blogger med stor følgerskare.

Billetter: 170,- (HA-kort: 120,-).

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no