AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
26. november 2012

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Teater Manu

Stor suksess gir ekstraforestillinger

Teater Manus Jack og bønnestengelen har vist seg å være et virkelig fantastisk eventyr.

Teater Manu er det første teatret som lar animerte figurer kommunisere med skuespillerne med tegnspråk på scenen.

«Jack og Bønnestengelen av Teater MANU er bunnsolid animasjonshåndverk og visuelt teater av ypperste klasse. Løp å se!» Barnebokkritikk.no (1. nov 2012)

Jack og Julie har til nå sjarmert halve Norge, og nå står Trondheim, Bodø, Gjøvik og Oslo igjen på turnéplanen. Vi har solgt ut de fleste forestillingene våre i de store byene og opplever et stort trykk etter billetter i forhåndssalget.

På grunn av den store etterspørselen har vi åpnet for ekstraforestilling fredag 23. november kl. 18:00 og søndag 25. november kl. 18:00 i Oslo.

Publikum og anmeldere er meget fascinert over Teater Manu og regissør Mira Zuckermanns evne til å smelte sammen estetikk fra dataspill og teater til et visuelt vakkert eventyr.

«Bruken av animasjon er ambisiøs og interessant. Den plasserer forestillingen i et krysningspunkt mellom teater og dataspill, og ivaretar både et ekspressivt uttrykk og en smidig overgang fra sted til sted. «Klassekampen ( 22 oktober 2012)

« Noe av det flotteste med denne teknologisk avanserte forestillingen, er at fortellingen, skuespillet og teknologien er så godt sammenvevd. Jack og Bønnestengelen har blitt en bunnsolid familieforestilling med en komplett helhet som favner samtlige elementer, fra skuespill, koreografi og kostymer til scenografi, animasjon og dramaturgi.» Barnebokkritikk.no (1. nov 2012)

Gullkorn fra barnemunn:
«Jeg vil ikke at det skal være ferdig, pappa»- Gutt på forestillingen i Oslo
«Beste filmen jeg har sett » Gutt på forestillingen i Sandnes

For ytterligere informasjon:
Turnéleder - Anne Stordal
Telefon: 23407405
Mobil: 93455084
E-post: anne@teatermanu.no
Informasjonsrådgiver - Morten Sletten
Telefon: 97069419
Mobil: 97069419
E-post:
Morten@teatermanu.no
Lenker

http://www.teatermanu.no

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no