AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
20. september 2012

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Rogaland Teater

OH MY GOD - OMG
Hovedscenen: 22.sep - 3.nov 2012

-The Missionary Man

Årtier før Mongoland og rike oljefunn i Nordsjøen, opprettet Det Norske Misjonsselskap en produktiv filmsentral fra sin base i Stavanger. Projisert på den hvite filmduken gikk historiene om misjonærenes arbeid sin seiersgang på bedehusene over hele landet, og hedningene i Afrika kom oss nærmere enn ethvert «søskenbarn på Gjøvik».

I OH MY GOD møter vi Jacob, som er ferdig utdannet prest og misjonær. Han er full av drømmer og visjoner - men han har enda ikke fått Det Store Kallet. Etter årelange samtaler med Gud får han beskjed om å opprette et filmkontor i hjembyen. Med misjonsfilmene skal troende og mindre troende med selvsyn oppleve misjonens resultater. Budskapet skal kringkastes for all verden, - med cellulosefilm, fremviser og projeksjonsduk.

Med varme og humor dukker Rogaland Teater ned i vår alles nære historie. Regissør Yngve Sundvor leker med virkelighet, visjon og sannhet og retter blikket mot vår største eksportvare før oljå: misjonen!

Urpremiere:
22.09.12

Regissør:
Yngve Sundvor
Scenograf og kostymedesigner:
Arne Nøst
Dramaturg:
Njål Helge Mjøs
Lysdesigner:
Haakon Espeland
Maskør:
Jill Tonje Holter

Med:
Cato Skimten Storengen
Hugo Mikal Skår
Roar Kjølv Jensen
Helga Guren
Ole Christoffer Ertvaag
Ingrid Rusten
Gretelill Tangen
Even Stormoen

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no