AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
21. juni 2012

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Den Norske Opera og Ballett

KingWings vs. Nasjonalballetten premiere 21. juni

Det blir headspins og piruetter, Svanesjøen og battling, akrobatikk og tåspiss. KingWings Crew er kjent fra Norske Talenter og stiller med noen av Norges beste breakere. De møter noen av Nasjonalballettens fremste dansere, deriblant Maiko Nishino, Yolanda Correa, Danny Tidwelll og Aarne Kristian Ruutu. I tillegg til spektakulære triks og trinn, blir det utdrag fra klassikerne Giselle og Don Quixote og to publikumsvinnere signert koreografparet Paul Lightfoot og Sol León.

Tilbud 23.juni: billetter til kr 200.-

Forestillingen spilles kun frem til søndag, så gå ikke glipp av dette møte på hovedscenen! Værmeldingen spår også regn i Oslo St.Hans-helgen så hvorfor ikke ta feiringen innendørs? Som mottaker av vårt nyhetsbrev kan du kjøpe fire billetter til lørdagens forestilling kl 15 eller 19 til kr 200.- per stk. Tilbudet gjelder kun ved bestilling via våre nettsider. I tillegg gis barn/studenter/honnør 50% rabatt på ordinær billettpris.

Ballettskolens elevforestilling premiere 20. juni

Ballettskolen avslutter skoleåret med elevforestilling. Rundt 100 dansere i alderen 8–16 viser nykoreograferte danser innen klassisk ballett, moderne dans og karakterdans. I tillegg blir det smakebiter fra det klassiske ballettrepertoaret.

Den øde øya premiere 18. august

Joseph Haydn er ikke mest kjent som operakomponist, men blant de 24 operaene han fullførte, finnes en rekke vokale mesterverk. Så også Den øde øya (L’isola disabitata), komponert i 1779. Frem til i dag er det ouverturen som har vært mest kjent, og regnes som et prakteksempel på Sturm und Drang-epoken på slutten av 1700-tallet.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no