AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
4. juni 2012

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
fra Black Box Teater

Ine Wilmann & Sara Li Stensrud


Lykkelig til mine dagers ende
Et orgastisk lærestykke fra den markedslibidinøse skogen

EKSTRAFORESTILLINGER LØRDAG 9. OG SØNDAG 10. JUNI.

Når jeg står opp fra de døde skal jeg dra til reve-enkas hus og vise frierne hennes hva jeg kan, og mens jeg rir på bamsen og lysker gråtass mellom beina og hurra hei og hopp tar de tre små harene etter tur, slikker reven pelsen og dypper svansen i fløte, og sesam, sesam, med svansen i været, blir det trekant og firkant og firkant og trekant i den vesle stua, femkant og sekskant og sjukant og uten kant, bakfra og forfra og bakfra igjen, med reven og bamsen og bakermester harepus, opp etter ovnen og ned etter ovnsrøret, utstrakt på langbordet og langstrakt på fellen, med rånen og purka og gassen og gakkgakken, med bena bak hodet og hodet i pipa, på fire i køya med søya og røya, på to mot karmen i varmen og larmen, i uthuset, på låven, i stallen og alkoven, i spagat fra mønet, i svelget på en høne, på magen i mysost, på ryggen i rømme, med pølse og lefse og skinke mot skinka, opp ned i gryta og bak fram i grauten, med sleiven i baken og baken i kaken.

Konsept og realisering: Ine Wilmann & Sara Li Stensrud. Tekst og skumgummi: Sara Li Stensrud. Skuespill: Ine Wilmann. Lys: Evelina Dembacke og Ida Andersson. Sufflør: Hege Hermansen. Foto: Markus Li Stensrud. Støttet av: Norsk kulturråd og Dramatikkens hus. Co-produksjon: Dramatikkens hus.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no