AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
18. desember 2011

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Hamar Teater


 

ROMJULSTEATRET

Presenterer
ASKEPOTT

Onsdag 21.desember kl13.00 (premiere),

Onsdag 28.desember kl18.00,

Torsdag 29. desemberkl 15.00 & kl 18.00


Manus og regi: JonasKippersund og Inga-Live Kippersund,

Komponist og pianist:Elisabeth Lundeby
Koreograf: Hillevi Skalmerud Larson

Merpå www.hamarteater.no

ellerhttp://www.facebook.com/#!/pages/Hamar-Teater/155635644485788?sk=wall&filter=12

Kjøpbilletter på: https://pay.ebillett.no/eb_show.php?p_id=1109&

Ellerpå Hamar teater, billettluken er åpen:

22.desember kl 16.00-18.00

23.desember kl 16.00-18.00

24.desember kl 13.30-15.00

Samten time før forestilling

Tradisjonen tro blir det romjulsteater påHamar teater også i år. Og i år har vi valgt oss ”Askepott”.Denne historien har trollbundet flerfoldige generasjoner - og avstedkommetdiverse varianter for både scene og kinolerret - og jule-TV. Ikke desto mindre -eller kanskje nettopp derfor - lager Turnékompaniet sin egen versjon. Manus erflunkende nytt, musikken likeså - Elisabeth Lundeby overgår seg selv dennegangen!

Men det som er særdeles stas i år er at vi disker opp med et ensemble på godtover 20 stykker. Hvordan det er mulig? Jo: Hamar teater huser for tiden 5forskjellige profesjonelle teaterkompanier i tillegg til frilansere som visamarbeider tett med. Alle disse ble invitert til å være med - eneste kriterietvar at folk hadde fysisk og mentalt overskudd til å delta nå i forkant av jula.Og det har de! Mange av teaterkompaniene har også pådratt seg avkom i årenesløp: Den neste generasjon skuespillere og musikere i det teatrale miljøet banketpå døren - og i år slapp de inn! Dette avstedkommer en broget forsamling medmassevis av kompetanse og spilleglede!

Dette er dessuten også en morsom og staselig måte for Turnékompaniet å kvitterefor Hedmark fylkes kulturpris på- før 2012!

anbefalt alder: 3 til 111!

Billetter170,- / 100,- (Hamar teaters klippekort gjelder)

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no