AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
12. desember 2011

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Standup Norge


 

Julegalla på Latter

LATTER PÅ AKER BRYGGE

TIRSDAG 20. DESEMBER, KL. 19.00

Billettsalg på telefon: 23 11 88 00 / 815 33 133
Billettsalg på nett: www.latter.no / www.billettservice.no

For syvende året på rad inviterer Stand Up Norge AS og UNICEF Norge til Julegalla på Latter - hjelp oss med å runde én million innsamlede kroner!
Med utsolgt hus den 20. desember i år vil man ha samlet inn over kr. 1.000.000,-, siden den første UNICEF-Julegallaen på Latter i 2005!

Komikerne Jonas Kinge Bergland, Lisa Tønne, Nils Ingar Aadne, Cecilie Steinmann Neess, Paul Håvard Østby, Terje Sporsem og konferansier Jonna Støme inviterer til årets Julegalla på Latter, hvor alle billettinntektene går uavkortet til UNICEF og deres arbeid for de mest marginaliserte barna i verden. Alle artistene på scenen opptrer vederlagsfritt.

Dersom du bare skal gå på ett show i år, så går du kanskje ikke nok på show, men nå har du altså muligheten til å gå på årets viktigste humorforestilling!
Det er ingen fribilletter eller gjesteliste på dette showet.

Inntektene fra årets julegalla går til UNICEFs hiv/aids-arbeid blant barn.
Generalsekretær Bernt G. Apeland i UNICEF Norge er svært glad for at noen av Norges fremste komikere på denne måten bidrar til livsviktige endringer for barn.

- En aidsfri generasjon er innen rekkevidde, men skal vi nå målet er vi helt avhengige av støttespillere. Vi er setter stor pris på at Stand Up Norges Julegalla for UNICEF er blitt en tradisjon. Komikerne gjør det de er best på til inntekt for et godt formål, og resultatet er at målet om en aidsfri generasjon er et skritt nærmere, sier Apeland.

Mirriam Chongo med sønnen sin Peter i Zambia. Mirriam fant ut at hun var hiv-positiv i begynnelsen av svangerskapet. Takket være medisiner som forebygger smitte ble Peter født frisk til tross for at moren er hiv-positiv. Å forhindre at smitte overføres fra mor til barn er et viktig skritt for å nå målet om en aidsfri generasjon. (Bilde: Unicef / Nesbit)

Vi hadde satt pris på om dere kunne oppdatere arrangementskalenderne deres med disse opplysningene, men vi hadde satt enda mer pris på om dere kunne tenke dere å omtale dette arrangementet! Ta kontakt med Stand Up Norge AS på telefon 23 11 88 20, dersom dere ønsker ytterligere informasjon, pressebilder eller har en intervjuhenvendelse. På forhånd takk for hjelpen!

Kontaktpersoner:
Stand Up Norge AS – Stian Pettersen : 922 35 904 / stian@standup.no
UNICEF Norge – Christina Nyborg : 915 26 031 / Christina.Nyborg@unicef.no

Vi oppfordrer samtidig alle til å besøke www.unicef.no for å lese mer om det flotte arbeidet til UNICEF Norge.

Med ønske om en fortsatt morsom dag!

Med vennlig hilsen
Rune Viken

Dir.: 23 11 88 23
Faks: 23 11 88 21
Mobil: 982 32 092


Stand Up Norge AS
Stranden 3 b
0250 OSLO
www.standup.no

Web:

For mer informasjon om våre komikere!

----------------------------------------------------------

Spis, drikk og vær glad på Latter!

For mer informasjon om Latter!

For mer informasjon om show på Latter!

Billetter i salg på:23 11 88 00
Bordreservasjon i restauranten på Latter:23 11 88 11
Billettlukens åpningstider er:
Mandag – fredag 09.00 - 17.00
Lørdag 12.00 - 18.00

Besøksadresse:
Latter på Aker Brygge
Holmensgate 1
0250 OSLO

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no