AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
3. oktober 2011

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Den Nationale Scene


 

Premiereinvitasjon til redaksjonens teateranmelder

Vi har gleden av å invitere til urpremiere på Askeladden på nye eventyr av og med dansegruppen Absence Crew - lørdag 8. oktober kl. 15 på Småscenen.

Siden starten i 1999 har publikum kunnet følge breakdance gruppen Absence Crews utvikling fra danseinteresserte smågutter til profesjonelle artister. Både i Bergensregionen og i resten av landet har mange hatt gleden av å møte deres danse og formidlingsglede på shows, TV og på teaterscenen. I 2009 utgjorde Absence et viktig element i DNS suksessen Jungelboken, en forestilling som de siden reiste til Oslo med.
Absence er ute etter å imponere publikum. Slik har du garantert aldri sett Espen Askeladd og de gode hjelperne, Trollet, De tre bukkene bruse eller Prinsessen som ingen kunne målbinde! De vil få deg til å humre og le, og kanskje de til og med vil vinne prinsessen og halve kongeriket.
Forestillingen er utviklet på og presenteres i samarbeid med Den Nationale Scene.
Urpremiere på Småscenen 8. oktober
Koreografi/Idé: Absence Crew Musikk: Mikset av Absence & DNS
Produsent: Applaus Produksjoner v/ Solfrid Glesnes
Med: Piero Issa, Andreas Roksvåg, Halvard Haldorsen, Daniel Grindeland og Christopher Bottolfsen
Speak: Bjarte Hjelmeland
Kunstnerisk konsulent: Tormod Løvold

Reservasjon av inntil to billetter må gjøres innen torsdag 6. oktober kl. 12, til billettkontoret ved Den Nationale Scene, tlf.: 55 60 70 80 eller på e-post til of@dns.no.


VELKOMMEN!

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no