AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
25. august 2011

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Trøndelag Teater


 

Velkommen til en arbeidsom og nevenyttig visning av Håndverkerne av Line Knutzon. Regi ved Kjersti Haugen. Tid: Mandag 29. august kl. 11.30Sted: Hovedscenen, Trøndelag Teater Vi viser et utdrag fra forestillingen, med muligheter for fotografering og opptak til radio og TV. Regissøren, teatersjefen, det kunstneriske teamet, skuespillerne og de ekte håndverkerne vil være tilgjengelige for intervjuer.
Påmelding og intervjuavtaler meldes til Sissel Grønlie på telefon 414 73 757 eller på e-post: sissel@trondelag-teater.no Forestillingen Håndverkerne er en moderne og folkelig komedie om ekteparet Manfred og Alice som får oppussingsdrømmen sin knust av uærlige håndverkere. I Trøndelag Teaters versjon blir oppussingen et bilde på det norske hus og nordmenns higen etter det perfekte interiørhjem. Regissør Kjersti Haugen har valgt å rollebesette en av rollene med en ekte håndverker – et sannhetsvitne. Det er seks nevenyttige menn som skal alternere i håndverkerrollen. Håndverkerne er skrevet i 2008 av Line Knutzon. Knutzon etablerte seg som en av de nye danske stemmene på 90-tallet. Hun er utdannet skuespiller og foruten dramatikk har hun også skrevet for både TV og radio. Premiere lørdag 3. september kl. 18.00 på Hovedscenen. Med vennlig hilsenSissel GrønlieinformasjonsrådgiverTrøndelag TeaterTelefon 73 80 51 31Mobil 41 47 37 57www.trondelag-teater.no.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no