AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
14. mars 2011

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Mimus Klimax


 

Livets sirkel?

3. Drama er nå i gang med sin siste produksjon, og dette er noe du IKKE kan gå glipp av!
Forestillingen er inspirert av Disneys løvenes konge, en film som har vært en stor del av barndommen vår, og som vi vet mange har et nært forhold til. Forestillingen innholder humoristiske spill- sekvenser, abstrakte scener, tankevekkende replikker, fengende sanger og fargerike kostymer og sminke. Det er det gode mot onde, det er svik og det er kjærlighet, det er latter og det er sorg. Forestillingen tar opp et sentralt tema i dagen samfunn, nemlig miljøproblemene og den store bruken av olje. Den tar opp etiske spørsmål og rollefigurene blir stadig vekk stilt ovenfor vanskelige valg. Stykket taler både til sansene og til hodet. Vi ønsker å aktivisere publikum til å engasjere seg for miljøet.
Vi har skrevet stykke selv, regissert det selv og er aktører selv. Vi syr kostymer, styrer lyd og lys og er scenografer selv. Dette er en forestilling vi er stolte av å presentere og kunne kalle vår egen.
Forestillingen ”Livets sirkel?” Settes opp av 3. drama ved Stange videregående skole og forestillingen spilles på Hamar Teater i Hamar sentrum:
fredag 18. mars kl. 16.30 og 19.00
lørdag 19. mars kl. 14.00 og 17.00
Billettpriser er kr. 100 for student/barn/honnør, og kr. 150 for voksne. Du kan kjøpe billett av elever i 3. drama på Stange vidergående skole, eller forhåndbestille ved å bare sende en mail til: hovedproduksjon2011@hotmail.no Forhåndbestilling via mail betales ved ankomst. Hvis ikke billettene er blitt hentet innen ti minutter før forestillingen, blir de lagt ut for salg.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no