AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
4. mars 2011

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Nationaltheatret


 

BankeRått
Urpremiere 12. mars på Amfiscenen. Av Trine Wisbech og Petrea Søe.

Bedre og bedre, dag for dag!

Hva skal du med det lekre designerkjøkkenbordet, når du ikke lenger har familien som kan sitte rundt det?

Et vellykket familieliv. Suksess på jobben. Penger. Kontroll over livet. Alt dette kan plutselig bli borte. Og hva da? Hva blir igjen når fasaden sprekker? Når vi mister jobben, pengene, familien, helsa - eller oss selv?

BankeRått - bedre og bedre dag for dag. from Nationaltheatret on Vimeo.


Gjennom intervjuer og samtaler med nordmenn som har opplevd store omveltninger i livene sine, har karakterene blitt skapt. Deres historier handler alle om det samme; å miste.

I BankeRått møter vi en vellykket kvinnelig journalist, som vier seg så sterkt til jobben at hun til slutt mister kontrollen, en erfaren forretningsmann som får sparken, en omsorgsfull mor og hustru som plutselig bli forlatt av sin mann, og en kjekk ung fyr, som har alt – men har mistet det viktigste – evnen til å være til stede i sitt eget liv.
Hva nå? Hva gjør de når det ytre skallet er skrellet av?

Uten noe ferdig manus har regissør, dramaturg og skuespillere brukt sine egne og andres sanne historier til å skape denne forestillingen. Skritt for skritt har virkelighet og fiksjon blitt sydd sammen til et lappeteppe av historier. Velkommen til en energifylt teaterfest, der humor og alvor går hånd i hånd!

Forestillingen anbefales fra 15 år.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no