AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
25. februar 2011

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Nationaltheatret


 

Fra svett gymsal til Nationaltheatret.
Beinhard jobbing. Talent. Høye ambisjoner. Skolerevy er for mange starten på en karriere som scenekunstner. Nå skal årets beste skolerevy settes opp på Nationaltheatret.

17. mars kåres vinneren av Revykavalkaden 2011. Denne revygjengen skal 27. april ta over Nationaltheatrets hovedscene, og vise publikum hva de er gode for. Dette gjør vi som en feiring av ettårs-jubiléet for Unge National, Nationaltheatrets satsning mot et yngre publikum.

Hvert år legges det ned hundrevis av arbeidstimer, blodslit og engasjement i å lage skolerevy. Det vet teatersjef Hanne Tømta alt om. Hennes karriere startet også med skolerevy. - Plutselig oppdager man at det å jobbe hardt og det å ha det gøy, er to sider av samme sak. Skolerevyene er et bevis på at unge kan få til hva de vil, så lenge de får gjøre det på sin måte. Derfor er det veldig gøy å kunne gi skolerevymiljøet en gulrot, og løfte årets beste skolerevy ut av gymsalen og inn på Nationaltheatret, sier Hanne Tømta.

Uten bidrag fra Nationaltheatrets samarbeidspartner, DnB NOR, kunne ikke årets store revyforestilling blitt en realitet.

- Vi satser tungt på de unge og det er viktig for banken å være med å støtte opp under ungt engasjement, kreativitet og stå-på vilje, sier Jarle Mortensen, leder for DnB NOR, divisjon Oslo og Akershus.
Både Revykavalkaden og Aftenposten er viktige for revymiljøet, og gode støttespillere for å få dette til. Alle som har spilt skolerevy, vet hvor viktig anmeldelsene i Oslopuls er. Blir det en treer? En firer? En sekser? Blir det Nationaltheatret?

27. april 2011 kommer det til å riste i veggene på Nationaltheatret. Det gleder vi oss til!

For spørsmål og pressehenvendelser, vennligst kontakt:
Kirsti Ellefsen, informasjonsavdelingen
kirsti.ellefsen@nationaltheatret.no // Tlf: 41 56 47 32.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no