AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
12. oktober 2010

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Dansens Hus

KRAFTFULLT - PRESIST - VART

Tidspunkt falt ut i forrige nyhetsbrev. Her er en oppdatering:

Dansens Hus, torsdag 14. til og med lørdag 16. oktober kl. 20.

Denne høsten legger koreograf Christopher Arouni sin aller første helaftens forestilling «INSIDE INLAND» til Dansens Hus, etter to måneders residens på huset!

Ved å fysisk flytte inn i en av husets hybler, har kunsten oppstått “på gulvet” og innenfor studioscenens rammer. Forestillingen er skapt i nært samarbeid med danserne Ingri Fiksdal, Nuria Guiu Sagarra og lyddesigner Morten Pettersen .

Arouni har et ungt, dynamisk, presist og sterkt fysisk språk som skaper et sjenerøst samspill av bevegelser, lys og lyd, og som går som en rød tråd gjennom hele forestillingen.

Christopher Arouni er utdannet ved Ballettakademien i Stockholm og har arbeidet som danser med blant annet Jens Östberg og Philippe Blanchard. Han danset med Carte Blanche fra 1997 til 2001, og deretter med Ingun Bjørnsgaard Prosjekt. Han har de senere årene viet seg helt til koreografi, og hans koreografi «Halo over me» vises for øvrig som en del av Oslo Danse Ensemble sin forestilling i november her på Dansens Hus.

Billetter på www.dansenshus.com, telefon 23 70 94 00 eller billettsalg@dansenshus.com.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no