AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
29. september 2010

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Rogaland Teater

En nyansert hyllest til kvinner i alle aldre!
Onsdag 29. september er det klart for besøk fra våre danske venner i Mungo Park og urpremiere på "Kvinde Kend Din Krop". Se fram til en nyansert hyllest til kvinner i alle aldre.

For første gang dramatiseres en av dansk litteraturs mest leste bøker. Danske Mungo Park har lagt urpremieren på Kvinde Kend Din Krop til Rogaland Teater og Teaterhallen. Boken vakte oppsikt på grensen til ramaskrik da den kom ut for første gang i 1975 og siden har hvert tiår fått sin egen oppdaterte versjon.
Følelser
I Mungo Parks dramatisering har boken blitt et collage av utdrag fra bøkenes veiledninger vevd sammen av tanker, følelser og erfaringer fra virkelighetens kvinneliv.


Kropp og humor
Tilsatt humor og kropp spenner forestillingen fra kvinneroller, orgasme og overgangsalder til nyere fenomener som plastisk kirurgi og stress. Slik lyder oppfordringen fra Mungo Park:
"Så tag veninderne, mor og datter med under armen til en kærlig og nuanceret hyldest til kvinder i alle aldre. Og glem ikke far og søn. For mand vil da kende sin kvindes krop".
Medvirkende: Maria Rich og Kasper Leisner
Urpremiere: 29. september.
Forestillingen spilles til og med 07. oktober

Pris: 250,- / 125,-
Kjøp billetter på Billettservice eller på telefon 51919090

Les mer om forestillingen på våre nettsider

Følg Rogaland Teater i sosiale medier
Facebook.com/rogalandteater
Twitter.com/rogalandteater
YouTube.com/user/rogalandteater
Rogalandteater.origo.no

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no