AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
11. april 2010

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Kultur og samfunn
Ferie og fritid
Arkiv
SØK


Uredigert pressemelding
Fra Nationaltheatret

Vi ønsker velkommen til pressevisning av Blodig alvor tirsdag 13. april kl. 11:30.
Hvor mange melketenner kan slås ut før siste rest av sivilisert oppførsel forsvinner? Og hva gjorde pappa egentlig med hamsteren?
Yasmina Reza er verdens mest spilte kvinnelige dramatiker. I hennes suksesskomedie Blodig alvor settes både parforhold og middelklassens høflige konvensjoner på prøve. Ekteparet Arvid og Anette oppsøker Mikkel og Veronika for å skvære opp: sønnen deres har slått ut to av fortennene til det andre parets sønn. Det begynner med forsoningsvilje og tilbud om et kakestykke, men derfra er stykket en nedadgående spiral av oppkast, raseri og ødelagt hjemmeelektronikk.
Med fire skuespillere på rollelista og et enkelt, men stilfullt scenebilde er Blodig alvor intelligent komedie på sitt beste. Et tilsynelatende ufarlig møte viser seg å være en kruttønne – en gnist i form av en sleivete kommentar er alt som skal til for å få den til å eksplodere.
Tirsdag 13. april kl. 11:30 inviterer vi til pressevisning. Det vil bli vist et utdrag fra Blodig alvor med mulighet for fotografering og videoopptak. Regissør og ensemble vil være til stede for intervjuer.
Medvirkende: Gisken Armand, Kim Haugen, Ågot Sendstad, Mads Ousdal.
Regi: Kjetil Bang-Hansen. Scenografi og kostymer: John-Kristian Alsaker.
Blodig alvor har norgespremiere på Hovedscenen lørdag 17. april
Pressekontakt: Alexander Bergan - 22 00 14 49 / 48 28 85 43 / alexander.bergan@nationaltheatret.no
Velkommen!

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no