AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
4. mai 2009

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØK

Uredigert pressemelding
Fra Kunsthøgskolen i Oslo

Juniprogram hos KHiO+

Etterutdanningen ved Kunsthøgskolen i Oslo har følgende program i juni måned.

Ytterligere informasjon og påmelding her: http://www.khio.no/khiopluss/

mvh Siren Tjøtta, KHiO+

Grunntrening og motivasjon for dansere

Torsdag 4. juni arrangeres kursdagen "Grunntrening og motivasjon for dansere" for profesjonelle dansere i samarbeid med PRODA og Norske Dansekunstnere. Inviterte foredragsholdere er Håvard Engell, Marit Sørensen, Per-Jarle Dyrud og Tone Øvrebø Johannessen. Disse vil belyse tema på hver sin måte. Arrangementet er støttet av Fond for utøvende kunstnere og er åpent med fri entré for dansere og koreografer etter påmelding til noda (at) norskedansekunstnere.no
Les mer

Grunnleggende Photoshop

Kursets formål er å gi en innføring i de elementære funksjonene for digital billedbehandling med Photoshop, i forhold til idéutvikling og visualisering av ideer så vel som bearbeidelse og presentasjon av bildemateriale. Kurset er nyttig for alle som ønsker å jobbe med digitale bildeuttrykk og presentasjonsmateriale. Til kurset følger et detaljert kompendium med trinn-for-trinn instruksjoner som omfatter alt som gjennomgås. Dato: 8.-10. juni 2009.
Les mer

Grunnleggende InDesign

Kurset "Grunnleggende InDesign" går over tre dager den 11.-13. juni 2009, med Lise Stang Lund som kursholder. Kurset gir en innføring i programmet Adobe InDesign CS3, og tar for seg teknikker for arbeid med enkle trykksaker som visittkort, CV og katalog.
Les mer

Fysisk teater: Kropp og stemme i skapende bevegelse

Kurset "Fysisk teater", med Fernanda Branco, settes opp igjen i uka 15.-19. juni 2009. Kursets fokus er å lære og bruke kropp og stemme som en enhet, og passer for skuespillere, performancekunstnere og dansere. Brancos arbeid er inspirert av tradisjonen fra Grotowski, Beckett og Artaud. Kurset passer både for tidligere og nye deltakere.
Les mer

Webverksted med Dreamweaver

Webverksted med Dreamweaver er et fem-dagers kurs med Lise Stang Lund, som gir en innføring i arbeidet med å skape et nettsted, for blant annet å kunne formidle eget virke enten man er billedkunstner, designer eller utøvende kunstner. Et 50-siders spesialskrevet kurshefte følger med kurset, som finner sted 16.-20. juni 2009.
Les mer

WORKSHOP med Eugenia Estévez

Danser, koreograf og pedagog i samtiddans Eugenia Estévez kommer fra Buenos Aires til KHiO 22.-26. juni for å holde en 5-dagers workshop for profesjonelle dansere. Hver dag vil innholde en teknikk-klasse og improvisasjonsarbeid over 5 timer. Kurset holdes på engelsk og kursbeskrivelsen her baserer seg på Estévez egen beskrivelse.
Les mer

Photoshop for viderekomne

Den 19.-21. august 2009 arrangeres kurset "Photoshop for viderekomne". Kurset bygger videre på Grunnleggende Photoshop, og gir en fordypning i flere ulike teknikker. Emnene finnes i kursbeskrivelsen her. Kurset har eget "trinn for trinn"-kompendium.
Les mer
 

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse: 
teaternett@teaternett.no