AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
20. mars 2009

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØK

Uredigert pressemelding
Fra Rogaland Teater

Premieren på Onkel Vanja utsettes til 1. april

Premieren på Hovedsceneoppsetningen Onkel Vanja utsettes fra lørdag 28. mars til  onsdag 1. april.  Årsaken til dette er at skuespilleren som opprinnelig hadde rollen som Astrov, er blitt sykemeldt.  Astrov er en av stykkets bærende roller. Martin Loïk Lotherington har nå overtatt denne rollen. Han har tidligere spilt ved Rogaland Teater i Mann = Mann i 2008.

-Onkel Vanja er en stor forestilling og Astrov er en av stykkets hovedroller, en moderne, subtil rolle som det  krever tid å utvikle. Det satt langt inne å ta en beslutning om utsettelse av premieren. Men jeg har valgt å prioritere slik for å få en best mulig forestilling, sier teatersjef Arne Nøst.

Alle som har reservert eller kjøpt billetter til berørte forestillinger blir kontaktet og får tilbud om nye billetter.
Vennligst ring tlf 51 91 90 96/97 eller send en e-post til salg@rogaland-teater.no for eventuelt ytterligere informasjon.

NB! Pressevisningen Onkel Vanja og Ylajali vil foregå til planlagt tid, mandag 23. mars kl 11.30 – 13.00.  Fosse-forestillingen Ylajali, vil fortsatt ha premiere 28. mars kl 18.00.  
Anmelderinvitasjon og invitasjon til pressevisningen vil bli sendt ut senere i dag.

Stavanger, 12. mars 2009
Med vennlig hilsen

Ingrid Milde
Presse- og informasjonsansvarlig
51 91 90 21/ 90 66 08 97

Vennlig hilsen
Ingrid Milde
Presse- og informasjonsansvarlig

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse: 
teaternett@teaternett.no