AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
9. februar 2009

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding
Fra Black Box Teater

Jon Refsdal Moe blir ny teatersjef på Black Box Teater

Pressemelding fra Black Box Teater, 02.02.2009

Black Box Teaters styre har den 31. januar enstemmig ansatt Jon Refsdal Moe (34) som ny teatersjef. Refsdal Moe tiltrer stillingen 1. august 2009.
 
Jon Refsdal Moe har tung kunstfaglig og dramaturgisk kompetanse og arbeider i dag med en doktorgradsavhandling i teatervitenskap på Universitetet i Oslo (UiO) som fullføres sommeren 2009. Parallelt med dette arbeider han som scenekunstkritiker- og kommentator for Morgenbladet og billed- og scenekunstkritiker for Kunstkritikk.no.
 
Siden 1999 har han vært anmelder og skribent for en rekke norske medier, deriblant NRK, Norsk Shakespeare- og teatertidsskrift, Morgenbladet, Kunstkritikk og 3t:tidsskrift for teori og teater. I perioden 2006-2009 satt han som jurymedlem i Ibsenprisen. Fra 2003 til 2006 var han medredaktør for Krit.Sirkelen - Organ for Norsk kritikerlag, hvor han også har sittet som styremedlem (2004-2006).
 
Refsdal Moe har bred oversikt over norsk og internasjonal scene- og samtidskunst, og som kritiker, universitetslektor (UiO, 2004) og universitetsstipendiat (UiO, 2005-2008) har han bidratt til en rekke norske og internasjonale seminarer og symposier med innlegg om samtidsorientert og tverrestetisk scenekunst.
 
Han er utdannet Cand.Philol. med hovedfag i teatervitenskap fra Universitetet i Oslo.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse: 
teaternett@teaternett.no