AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
2. februar 2009

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding
Fra Black Nordic Theater
 
Teatergruppen Institusjonen

presenterer

NATTKONGERIKET – en myk forestilling.

Lille Rudolph er blitt veldig veldig syk. Han må ligge i sengen sin for å bli frisk. Men en kveld hender det noe merkelig. En rar mann med krone og en rar dame som ligner på en hest kommer på besøk, drømmer han eller er det hele helt sant?

Mannen som utgir seg for å være nattkongen vil ta med seg Rudolph til Nattkongeriket, søvnens og drømmenes land. Der, hvor det ikke finnes et kjedelig øyeblikk. De begir seg ut på en reise som skal bli langt fra kjedelig, og Rudolph får møte akkurat det han alltid har drømt om; ekte sjørøvere. Men er det så lurt å ta kontakt med sjørøvere, og hva skjer i nattkongeriket nå sjørøverne kommer?

Nattkongeriket er en barneforestilling for barn i alle aldre, den er myk, spennede og morsom på en gang.

Skuespillere: Renata Aleksejunaite

Mine Nilay Yalcin

Taro Vestøl Cooper

Lars Yesmir Bingen

Premiere søndag 1 feb kl 14.00 på Family Reggea Disco og Torsdag 5 feb kl 18:30 Forestillingen spilles på MS/Innvik i Bjørvika.

Pris voksne 70 kr og Barn 50 kr

For spørsmål eller billetter ring : Lars Yesmir Bingen på tlf: 97977826

Eller mail til : laye-bi@online.no
Vennlig hilsen
Lars Bingen

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse: 
teaternett@teaternett.no