AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
9. januar 2009

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding
Fra Carte Blanche

Workshop med Stoffer

Carte Blanche inviterer til workshop med vår gjestelærer Ted Stoffer, i Studio Bergen, lørdag 10. Januar kl. 10.00 - 13.00.

Workshopen vil fokusere på ulike virkemiddel for å skape og forme individuelle bevegelser. Det vil dessuten gis undervisning i hvordan en kan anvende teknikker for ulike måter å påvirke kroppens varierende tilstander, som "isolering” og ”integrering”. I tillegg til å trene på individuelle bevegelser, vil deltakerne også lære hvordan de kan øve opp bevisstheten omkring det å bevege seg i en gruppe, og å bli mer klar over både egen og andres rytme og utfoldelse i rommet.

Ted Stoffer er blant annet inspirert av tango, Tai-chi og ulike former for gymnastikk, foruten en lang karriere som danser. Stoffer har vært danser i Scapinao Ballet, Rambert Dance Company, Sasha Waltz og Les Ballets C d e la B og ulike frilanskoreografer. Han har bodd og arbeidet i Holland og England i lengre tid, og etablerte Aphasia Dance Company i 1997. Stoffer har produsert fem verk for dette kompaniet, forestillinger som blant annet involverer interaktivitet og bruk av video, foruten danseforestillinger på scene, og Stoffer sine verk er blant annet fremført av has Norrdans (S) og BalletRoto (RD). Stoffer har blant annet undervist for Ultima Vez, Charleroi Danse, ImpulsTanz Festival, Sasha Waltz & Guests and additionally for: DV8, O Vertigo, CNDC Montpellier and Paris, Cirque-est Montreal, Re-Action Tokyo, P.A.R.T.S., og har holdt workshops i Korea, Sverige, Amsterdam, London, Barcelona, Athen, Bologna and Köln. Stoffer bor nå I Belgia, og er for tiden koreograf ved Les Ballets C d e la B.

Workshopen passer for danseglade med varierende erfaring og i ulike aldersgrupper, da arbeidet tilpasses de enkelte deltakernes nivå.

Pris: 250 kroner pr. deltaker.

Tid: 10. januar, kl: 10:00 - 13:00
Sted: Studio Bergen, Nøstegaten 119

Påmelding innen fredag 9. Januar kl.12.00.

Ring eller mail Carte Blance, 55 30 86 80 eller mona@ncb.no.

Kommende workshoper i regi av Carte Blanche:

Lørdag 21. januar: yoga workshop med Solveig Bergh
Torsdag 5. februar: Gaga workshop med Kristin Hjort Inao
Lørdag 14. og søndag 15. mars: Gaga workshop med Hillel Kogen
Lørdag 28. og søndag 29. mars: klassisk og yoga workshop med Laura Bernasconi

For mer informasjon, kontakt Carte Blanche, 55 30 86 80, ncb@ncb.no og følg med på vår nettside, www.carteblanche.no

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse: 
teaternett@teaternett.no