AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
28. november 2008

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding
fra Teaterhuset Avant Garden


Mandag  1 desember kl. 19.00 på Teaterhuset Avant Garden har du årets siste sjanse til å få et glimt av de kreative kreftene som rører seg i Trondheims underskog. Kveldens program er todelt, og åpner med


”House of Dust” av Vibeke Harper:

”House of Dust” er en mellomting av en installasjon og performance med utgangspunkt i eposet om Gilgamesj og Vibeke Harpers reise i Palestina tidligere i år. Prosjektet er under utvikling og vises på Symposium som et ledd i prosessen.

Etter en liten pause fortsetter så aftenen med en kort work-in-process visning av barneforestillingen

”Till Panama – till Panama” av Magna Vox:

De fleste kjenner historien om den lille tigeren og den lille bjørnens reise til Panama, men det er ikke så mange som har møtt dem live! Det får du imidlertid muligheten til allerede til våren, når Magna Vox skal presentere sin sceneversjon av historien på Teaterhuset Avant Garden. Mandag 1 desember kan du få en sniktitt.

Det blir som vanlig bar med rimelige priser, og publikum inviteres til å bli igjen i salen etter visning til samtale med aktører og hverandre. Billetter (kr 50,-) kjøpes i døra. Billetter kan også bestilles på tlf 73 87 94 24, eller e-post billetter@avantgarden.no.

Neste Symposium blir mandag 2. februar 2009.


Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse: 
teaternett@teaternett.no