AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
31. oktober 2008

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding
Ms Innvik


Prisbelønnet New York-forestilling til TWIST festival

på MS Innvik

Klokken 20.00 lørdag, søndag og mandag, 1,2 og 3. november

Suksessforestillingen Fabrik er basert på den dramatiske historien om den visjonære polske jøden Moritz Rabinowitz, som immigrerte til Norge i 1909 og bygget opp en av Skandinavias ledende og moderne herrekonfeksjonsfabrikker i Haugesund, og som til slutt ble offer for den tyske jødeutryddelsen.

Wakka Wakka har sin base i New York og består av tre amerikanere og en nordmann. De gjestet Norge i 2006 med The death of Little Ibsen, og har skapt oppsikt med sine forestillinger for voksne. Fabrik spilte sist vinter tre uker på off-Broadway-teatret Urban Stages Theatre i New York. Kritikerne var over seg av begeistring:

”Fabrik bringer figurteaterkunsten til imponerende høyder” The New York Times – Februar 2008

I vår ble da også Fabrik, The Legend of Mortiz Rabinowitz tildelt amerikansk figurteaters høyeste utmerkelse: Citation of Excellence in Puppetry av Foreningen for Amerikas figurteater UNIMA-USA.

kjøp billetter her: http://www.billettservice.no/html/artist.htmI?l=NO&artist=FABRIK+-+THE+LEGEND+OF eller ved døra 

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse: 
teaternett@teaternett.no