AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
31. oktober 2008

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding
Den Norske Opera & Ballett

 

Når Nasjonalballetten feirer sitt 50 års jubileum i november, markeres det med en forestilling som ikke ser bakover, men fremover!

LIMB`S THEOREM

- helaftens ballettforestilling signert en av vår tids ledende koreografer

William Forsythe er koreografen som til det fulle viser oss hvilke uendelige muligheter ballettspråket rommer. Med en signaturstil bestående av grensesprengende og fascinerende bevegelser som tas helt til ytterpunktene, har Forsythe blitt en av vår tids ledende koreografer. 
Tidligere har vi vist hans balletter Workwithinwork og Second Detail og også under åpningsgallaen fikk vi en smakebit på hans spennende formspråk, nå er tiden inne for en helaften! Konstruksjoner, lys, mørke og dans skaper stemningsfylte bilder som tar deg med inn i en fascinerende verden.

Norgespremiere 1. november – kun 6 forestillinger!
 

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse: 
teaternett@teaternett.no