AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
15. september 2008

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding
fra Trøndelag Teater


Strømgren leker

Nok en ny norsk urpremiere er snart premiereklar på Trøndelag Teater. Tirsdag 16. september kl. 19.00 går teppet opp for ”Pseudonymet” av Jo Strømgren på Studioscenen.
 
Strømgren leker og ironiserer med mange genre. På dette kontoret viser han oss inn i et menneskelig katastrofeområde med total mangel på mental spontansperre.
 
Forlagsvirksomhet er trendy og pseudonymet Falk Thomsen, alias Ola, skal boklanseres av et forlag drevet av tre moderne kvinner. Tre virile kvinner i forskjellige stadier av livet. Over kaffekoppen på jobb skravles det ikke så mye om litteratur, men mest om ingenting. Ola, den nyslåtte forfatterspiren, blir gjenstand for damenes seksuelle appetitt. Den skjerpes ytterligere da det går frem at boken hans handler om de utenkelige knullene, erotiske sløydsaler og kåte bøttekott. En gresk tragedie skrevet på dovegg, som kobler tenårene med overgangsalderen. Hvilken sulten kvinne blir ikke brunstig av sånt? Og hvem blir den heldige?
 
Regi/scenografi: Jo Strømgren
Lysdesign: Tommy Geving
 
Medvirkende:
Hildegunn Eggen – Hildegunn
Janne Kokkin – Janne
Cici Henriksen – Cici
Ola G. Furuseth – Ola
Forestillingen varer i cirka 1 time 30 minutter uten pause.
 
For ytterligere informasjon, intervjuavtaler og foto ring telefon 73 80 51 31
eller send en e-post til sissel@trondelag-teater.no 
 
Anmeldere bes bestille billetter til premieren så snart som mulig.
 
Med vennlig hilsen
Sissel Grønlie 
informasjonsmedarbeider
Tlf      73805131
Mobil  41473757
www.trondelagteater.no

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse: 
teaternett@teaternett.no