AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
29. august 2008

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding
fra Hamar Teater


Åpner høsten med Lillekort
 

Søndag 31.august klokken 15.00(obs!) åpner høst-sesongen på Hamar Teater med premiere på familieforestillingen LILLEKORT etter Asbjørnsen og Moes eventyr.

Alder: fra fire år og oppover

Forestillingen spiles også: tirsdag 2. onsdag 3. torsdag 4. tirsdag 9. onsdag 10. og torsdag 11. september. Alle dager (bortsett fra premieren!) klokken 18:00

Til dere som har barn i skolealder: Hva med å legge en KLASSEGATHERING til vårt teater? Da kan man benytte vårt billigste klippekorttilbud....

Om LILLEKORT

Eventyret inneholder de klassiske ingrediensene både gamle kjerringer med overraskende gaver og egenskaper, Konge, Prinsesse og skumle troll. Lillekort selv er en askeladd-type, men dette eventyret byr på overraskelser, i tillegg til et par vrier vi har tillatt oss.

JONAS JEREMIASSEN TOMTER innehar hovedrollen som Lillekort. Han burde være godt kjent for publikum nå etter sin forrige sprelske innsats som Jack i JACK OG BØNNESTENGELEN samt som programleder i Fabelaktiv/NRK sitt lørdagsmorgenprogram: KLAR, FERDIG, GÅ!

Ved siden av INGA-LIVE og ANDERS KIPPERSUND fra kjernegruppen i Turnékompaniet har vi med oss YNGVE SØRLI som den utrolig ekle, feige, u-barske superskurken Ridder Rød - og TRINE NYHUS LØRUM spiller den vakre og snarrådige Prinsessen. Rollegalleriet er relativt stort, så skuespillerne må trå til i diverse biroller, samt at vi nok også trenger hjelp fra et velvillig publikum!

På Hamar Teater har vi faste billettpriser: 150,-/90,-  men vil du ha det billigere? Kjøp klippekort, og en dramatisk rabatt inntreffer! Hvorfor ikke spleise?

(Mer info og billettbestilling på www.hamarteater.no eller tlf 41514838)

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no