AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
30. mai 2008

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding
fra Teaterhuset Avantgarden


Teaterhuset Avant Garden lanserer Symposium – en ny arena for utprøving av fersk scenekunst i Trondheim.

 

"Symposium" er gresk og betydde opprinnelig "drikkegilde". Senere har ordet imidlertid skiftet betydning (iallefall til en viss grad), og brukes i dag gjerne om diskusjoner, seminarer eller andre tilstelninger der representanter fra ulike fagfelt kommer sammen for å utveklse ideer eller erfaringer.

 

Fra og med høsten 2008 arrangerer Teaterhuset Avant Garden Symposium den første mandagen hver måned kl. 19.00.

 

På Symposium kan byens kunstinteresserte møtes i avslappende omgivelser for å vise eller overvære ny tanker og ideer. Symposium skal være en uformell arena for samtale og diskusjon – alle kunstnerne som viser noe på Symposium har noe de ønsker å teste på en scene og et publikum. Innholdet er variert og tverrkunstnerisk. Det vil bli servering av øl og vin.

 

Formålet er å gi profesjonelle kunstnere og nye aktører muligheten til å møtes og vise prosjekter under utvikling eller ferdige prosjekter som ikke passer inn i den institusjonaliserte kunsten.

 

Deler av programmet for høsten 2008 er allerede klart. Kunstnere som Inga Dahle Aagård (skuespiller), Willy Walder (dramatiker), Pål Christian Eggen (skuespiller) er blant deltakerne som skal opptre i høstens symposium.

 

Datoer for høstens Symposium:

Mandag 1. september kl. 19.00

Mandag 6. oktober kl. 19.00

Mandag 3. november kl. 19.00

Mandag 1. desember kl. 19.00

  

For mer informasjon og pressebilder kontakt Ingrid Weme Nilsen

Tlf. 73 53 08 98

Mobil: 92 63 33 49

E-post: ingrid(at)avantgarden.no

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no