AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
28. april 2008

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding
fra Kunsthøgskolen i Oslo

3 FORESTILLINGER, 3 KOREOGRAFER OG 3 UTTRYKK

Fakultet for scenekunst viser avgangsforestillinger master koreografi og bachelor scenografi 29. april – 9. mai.  I år er en av forestillingene gjort i samarbeid med en avgangsstudent på scenografi og en annen med en diplomstudent fra Den norske filmskolen på Lillehammer.  - Koreografistudentene er annet kull, mens scenografistudenten er med i det første kullet av scenografer som er utdannet ved fakultetet. Alle tre forestillingene har profesjonelle dansere med i forestillingene, sier studieleder i koreografi og fungerende dekan ved Fakultet for scenekunst, Suzanne Bjørneboe.

Zezé L. S. Kolstad avslutter sin mastergrad i koreografi med forestillingen ”Resilience”. Dette gjør hun i samarbeid med Silje Sandodden Kise, som avslutter sin scenografiutdannelse. Forestillingen har premiere 29. april.

"Resilience"
Hvordan formes vår identitet og hva slags betydning har vår livshistorie? "Resilience" tar for seg menneskers kamp for tilværelsen og hvordan dette setter seg fysisk og psykisk i kroppen. Hvilke spor og avtrykk legger vi igjen etter oss og hvilke vil vi være foruten?

Signe Alexandra Domogalla avslutter sin mastergrad med forestillingen ”APA”, som betyr vann på rumensk. Hun samarbeider med Gunhild Mathea Olaussen, som er avgangsstudent i produksjonsdesign ved Den norske filmskolen på Lillehammer. Forestillingen har premiere 29. april.

”APA”
Større enn hele verdens forsvarsbudsjett til sammen!
Vilde Sparre Jansen avslutter sin mastergrad i koreografi med forestillingen ”KLAR”?, som har premiere 4. mai.

”KLAR”
”KLAR?” stiller spørsmål ved hvordan vi forsøker å skape oss selv ved bevisst å forme vår identitet gjennom stadig nye innpakninger. Kan vi egentlig velge vår identitet? Vil ikke nissen alltid følge med på lasset?

Mer informasjon om studenter og forestillingene på www.khio.no/avgang_08/scenekunst

Kontaktpersoner:
Zeze L.S.Kolstand, master koreografi, mobil 46 66 20 51
Silje Sandodden Kiese, bachelor scenografi, mobil 47 41 55 22 97
Signe Alexandra Domogalla, master koreografi, mobil 47 61 87 35
Gunhild Mathea Olaussen, diplom i produksjonsdesign, mobil 90 84 33 65
Vilde Sparre Jansen, master koreografi, mobil 41 67 69 30
Suzanne Bjørneboe, studieleder koreografi og fungerende dekan ved Fakultet for scenekunst, mobil 95 21 83 35
Birgitte Bye, kommunikasjonsleder ved Kunsthøgskolen i Oslo, mobil 95 91 88 79

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no