AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
3. mars 2008

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding
fra Teaterhuset Avantgarden
 

Pressemelding: Teaterhuset Avant Garden presenterer barneforestillingen "Den Digitale Agurken" av Mari Flønes, Liv Runesdatter og Bjarne Iestra.

 

Onsdag 5. og torsdag 6. mars kl. 10.30, 12.30 og 18.00 spiller Mari Flønes, Liv Runesdatter og Bjarne Iestra barneforestillingen "Den Digitale Agurken" på Blæst.

 

Dr. Meyer, Beate og Emmaline har utviklet et dataprogram som heter "Den Digitale Agurken". Etter årevis med intens forskning, skal agurken endelig lanseres, og forventningene er skyhøye. En presset dr. Meyer har allerede tyvstartet salget, og Beate og Emmaline sloss i kulissene. Alle har sine formeninger om hvordan agurkprogrammet skal virke.

 

Liv Runesdatter er utdannet sanger og komponist fra Universitetet i Stavanger. Hun jobber i dag som frilans vokalist, komponist, produsent og stemmepedagog, og driver CARMA Contemporary Art, Music and Dance. Mari Flønes er utdannet danser ved Studio Harmonic i Paris, og har medvirket i flere frilans prosjekter - nå sist i Luis della Meas forestilling "Den Andre Bredden" som ble vist på Teaterhuset Avant Garden 14-17 februar 2008. Bjarne Iestra er utdannet ved NTNU og Kulturakademiet i St.Petersburg. Han har inntill nylig jobbet som lydlærer ved Sunnhordland Folkehøgskole.

 

 

Hvor ble det av familien?

 

Med de siste årenes økende fokus på Den kulturelle skolesekken opplever de aller fleste barn i Norge scenekunst av høy kvalitet sammen med klassekamerater i regi av skole eller barnehage. Dette er en positiv utvikling som både barna, barnehagene, skolene og scenekunstnerne setter stor pris på.

 

Samtidig ser vi at antall besøkende på kvelds- og ettermiddagsforestillinger for barn er stadig synkende.

 

Med "Den digitale agurken" oppfordrer Teaterhuset Avant Garden familien til å ta teaterbesøket tilbake. Det er noe helt annet å gå på teater sammen med familien enn det er å gå på teater med klassekamerater – det er ikke bare det barna ser på scenen som gjør teaterbesøket til en god opplevelse, det er også den eller de man ser forestillingen sammen med.

 

Med forestillingene onsdag 5. og torsdag 6. mars kl. 18.00 oppfordrer Teaterhuset Avant Garden familien til å ta teaterbesøket tilbake.

 

For mer informasjon eller pressebilder kontakt Ingrid Weme Nilsen på tlf. 73 53 08 98/ 92 63 33 49 eller e-post: ingrid@avantgarden.no.

 

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding!
Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Testlink