AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
11. januar 2008

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding
fra Nationaltheatret


FATTIG ALENEMOR I OSLO
 
Velkommen til årets første pressevisning på Nationaltheatret, tirsdag 15.01 kl 11:30!

Hvorfor blir noen fattige? Og hvorfor forblir en fattig? I forestillingen Ønskekonsert setter den anerkjente regiduoen Goksøyr&Martens fokuset på fattigdom. Vi er i Oslo, i dag. I en toromsleilighet bor en ung kvinne (Maria Henriksen) og hennes sønn. Han legger seg, og hun gjør tilsynelatende helt normale ting som å rydde. Men under oveflaten ulmer uroen.

Billdekunstnerne og instruktørene Camilla Martens og Toril Goksøyr lager forestillinger der dokumentariske elementer spiller en viktig rolle, og hvor det politiske og kunstneriske går hånd i hånd. I forbindelse med produksjonen har de intervjuet en rekke fattige alenemødre i Oslo.

Dette er deres fjerde forestilling i samarbeid med Nationaltheatret. Tidligere har de gjort seg bemerket med Villanden og Askepott (begge Torshovteatret) og Biografi (Amfiscenen).

Pressevisningen holdes førstkommende tirsdag 15. januar kl. 11:30 på Amfiscenen.

Meld gjerne fra om du kommer! Henvendelser kan rettes til Ingvild Gjerstad på 22 00 16 67 / 934 94 572 / ingvild.gjerstad@nationaltheatret.no

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Testlink