AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
3. juni 2007

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding fra Nordic Black Theatre Express

 
Teaterinteressert?
Nordic Black Theatre Express søker nye deltagere fra september 2007 til juli 2009. Alder 18-27 år.

Er du opptatt av teater og dans? Har du lyst til å bli skuespiller? Kanskje NBX er prosjektet for deg?

Her kan du trene og knytte internasjonale nettverk med andre som har samme interesser som deg.

Nordic Black Express er en 2-årig teaterskole. NBX er drevet av Nordic Black Theatre og støttet av Norsk Kulturråd. Formålet er å utvikle skuespillere med transkulturell bakgrunn til norsk teater og film. NBX er to års gratis trening og praksis i teater! Deltagerne får stipend.

2 år i NBX er god trening for deg som vil forberede deg på å søke annen høyere kunstutdanning på grunnlag av opptaksprøver, eller starte ditt eget prosjekt.

Treningsdagen på NBX består av trening i grunnleggende skuespillerteknikk, praktisk analyse og innstudering av forestillinger.. Vi underviser også i dans, stemme, sang, scenekamp, fysisk teater. Andre emner: filmarbeid, performance, teaterhistorie, maskearbeid og prosjektorganisering. Nordic Black Express (NBX) er også et utviklingsprosjekt i scenekunst. NBX leter etter en teaterform som speiler og fremhever det globale mangfoldet.

NBX har har opptaksprøver og intervju og er åpent for audition etter avtale t.o.m. august 2007.

Vi vil gjerne se det du vil vise oss. Du må også vise 3 - 5 min av en selvvalgt dramatisk tekst eller en monolog som du har forberedt. Du må være forberedt på å bli bedt om å synge en sang og improvisere. Du må gjerne danse.

Nordic Black Theatre eier og driver teaterbåten MS Innvik som ligger i Bjørvika, Oslo. Se også web siden www.msinnvik.no; klikk videre til Nordic Black Express undermeny.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no