AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
25. april 2007

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding fra Det Åpne Teater

 
Den unge scenen inntar Det Åpne Teater
- og byr på vårens vakreste eventyr når unge teatertalenter fra hele Osloområdet viser frem stykkene sine!

 

Gruppene som deltar i festivalen er Minken Fosheims teaterskole, GOA, Bærum barne -og undoms Teater, Hartvig Nissen vg. skole, Nordic Black Theatre, Oslo barne - og ungdomsteater og Stabekk Teaterskole.

 

Noen av forestillingene vil bli invitert til å delta i den Nasjonale DUS festivalen på Det Norske Teatret i mai.

 

Stykkene som blir vist er VERKELEG av Gyrid Axe Øvsteng, ILLYRIA av Bryony Lavery, DEN SISTE SANGEN av Rune Belsvik og NYTT FOR REISENDE av Chenjeraj Hove.

 

DUS ble opprettet i 2003 for å heve nivået på ungdomsteater i Norge. DUS vil frembringe og utvikle sceniske tekster som er skrevet for ungdom, og som skal fremføres av ungdom. Målet er å stimulere produksjonen av ungdomsteater. Ti etablerte institusjoner danner et nettverk av samarbeidspartnere. Det arrangeres festivaler i alle deltakende regioner, og en nasjonal festival i Oslo for utvalgte grupper. DUS har mottatt tilskudd fra Norsk Kulturråd i rådsmøtet 6. desember, og er dermed sikret drift ut denne runden.

 

Den regionale festivalen foregår lørdag 28. april mellom kl. 11.00 - 17.00 og søndag 29. april mellom 12.00 - 16.00.

 

Den nasjonale festivalen går av stablelen på Det Norske Teatret 11. og 12. mai.

 

Mer informasjon: www.dus.as

 


Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no