AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
17. september 2006

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding fra Teatret Vårt

Teatret Vårt inviterer til pressevisning på:
LUKTEN AV GRØNT GRESS
Fotballteater av Bjørnar Teigen
Mandag 25. september kl. 11.00 på Teatret Vårt i Molde
Det vil bli vist et kort utdrag fra forestillingen. Fotografering og opptak er tillatt.

LUKTEN AV GRØNT GRESS

Petter er fotballspiller. Han har fått kontrakt og skal ut i verden. Han og Camilla, den stiligste dama i småbyen. Kompisen blir igjen.

Thomas og Petter har vært venner siden barneskolen. De har kjent hverandre alltid på en måte. Thomas har aldri vært noe tess på fotballbanen. Rart kanskje siden Thomas er sønn av en fotballegende. Alle visste hvem Knut var; Knut ”Sola” Larsen, byens første profesjonelle fotballspiller, Blackpool, England. Men sønnen ble aldri noe. På banen. Ikke på andre områder heller, kanskje. Synes han selv. Og nå er det oppbrudd. Petter skal reise. Alt blir brått forandret. I Lukten av grønt gress handler det om seier og nederlag, om glede og sorg, om høyt press og lavt press - på banen og i livet. Det handler om å tørre å satse. Hvor langt vil du gå i å insistere på din egen drøm? Kan vi bestemme oss for å lykkes, eller er det et av vår tids store bedrag? Og hva med kjærligheten eller den store hemmeligheten? Hvem har sagt at ikke fotballen rommer den store poesien? Hvem har sagt at ikke fotballen rommer det store drama?

Lukten av grønt gress av Bjørnar Teigen
Regi:
Bjørnar Teigen
Scenografi:
Milja Salovaara
Med:
Svein Solenes, Håkon Moe, Valborg Frøysnes, Vivi Sunde og Randolf Walderhaug

 


Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no