AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
14. august 2006

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding fra Teater Nie

Teater Nie med suksess i Edinburgh

Etter å ha kommet midtveis i festivalen har Teater NIE opplevd at alle billetter til det 180 seters store teateret i Pleasance Courtyard er utsolgt denne uken. Forestillingen Nesten Glemt Fortid som mottok Fredrikstad Kommunes kulturpris etter fjorårets ²Føling i Fjæra² har tidligere hatt stor suksess i flere Europeiske land og i Nord Amerika, men har aldri før vært spilt i England. Nå venter en treukers spilleperiode på Battersea Arts Center i London i februar. Men før det skal Teater NIE lage ny forestilling med premiere i Wien, samt turnere både i Sverige, England og Tyskland med forestillingen Slutten på Alt Som Var, og Miramarmora.

Hva sier pressen i England:

²an utterly magical feast..² Fem stjerner.

The Scotsman 12.august

²Briliant² Fem stjerner

The Herald 11.august

²funny, touching,dramatic..utterly heartwarming²

The Stage. 9.august

Teater NIE spiller forestillingen Nesten Glemt Fortid under Edinburgh Fringe Festival i tidsrommet 2. aug. 28. aug. . Teater NIE har mottatt flere internasjonale priser og utmerkelser for forestillingen, og ble nominert til årets gjestespill i Canada i 2005.

Nesten Glemt Fortid tar publikum med på en humoristisk reise gjennom verdenshistoriens mest innholdsrike hundreår, og fortelles gjennom den 101 år gamle russiske kvinnen Maria Michailovna som venter på sin store kjærlighet.

For utfyllende informasjon :

Kjell Moberg

Tlf. 91 18 45 81

--

Best regards Kjell Moberg

Executive Director

NIE


Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no