AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
24. april 2005

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding fra Solveig Laland Mohn

Psykose 4.48                                                

I forbindelse med vårt indepentent project på akademi for scenekunst har Thea Danielsen Fjørtoft og Solveig Laland Mohn laget en forestilling basert på 4.48 psykose av den engelske dramatikeren Sahra Kane. Pål Dixon står for scenografi, og komponist Gunleik Groven har lagd musikken.

Vi har premiere Torsdag 28. april, og spiller også Fredag 29. april, samt mandag 2. mai, tirsdag 3. mai og onsdag 4. mai i tøihuset, gamlebyen, fredrikstad.

Vår forestilling er en av fire andre independent project-forestillinger som også vises de samme dagene. Den første av de fem forestillingene starter 18.30, og deretter bare ruller det og går, - forestilling etter forestilling.

Vil også minne om premierefest etter forestillinger på Torsdag 28. april. Alle er veldig velkomne!

Ellers foregår det et seminar på akademi for scenekunst 2.3. og 4. mai som omhandler laboratorier og eksperimenter i teateret.

Da sees vi kanskje, - vennlig hilsen Thea Danielsen Fjørtoft og Solveig Laland Mohn.

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no