AKTUELT / Pressemeldinger
(annonse)

Denne side publisert
13. april 2004

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger

Artikler

Arkiv
SØKUredigert pressemelding fra Kriminaltheatret:

Ekstraforestillinger med Kriminaltheatret

Etter oppfordring spiller Kriminaltheatret to ekstraforestillinger av sin forestilling "Mysterier" på Restauransthuset Den Røde Mølle i Oslo søndagene 18. og 25. april kl. 18.00.
 
Forestillingen er delvis basert på tre noveller av Gunnar Staalesen, Tor Åge Bringsværd og André Bjerke. Tre søstre møtes etter sin mors begravelse. Alle mistenker hverandre for å ha tatt livet av henne, men hvem var det egentlig som gjorde det?

Kriminaltheatret har som ambisjon "Å bringe krim'en tilbake til scenen" og Mysterier har gått for fulle hus og stormende jubel på Caféscener i Oslo, Østfold, Bømlo, Stord, Hamar og Trondheim. En skikkelig "who's done it" der publikum inviteres til å avsløre morderen i pausen.


 

Teaternett formidler uredigerte pressemeldinger fra norsk og internasjonalt teater. Teaternett mottar ingen betaling eller andre former for motytelser for denne tjenesten. Vi forbeholder oss retten til uten forklaring å publisere, eller la være å publisere innkomne meldinger. Hjelp oss å være oppdatert! Ønsker ditt teater å formidle noe - send oss en pressemelding! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no