AKTUELT / Meldinger
(annonse)

Denne side publisert
1. juli 2005

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Pressemeldinger
Artikler

Arkiv
SØKEventyrfestival ved Krøderfjorden

For tredje år på rad arrangerer Villa Fridheim Barnas Eventyrfestvial. Det skjer 9. og 10. juli i Noresund i Krøderfjorden.

Eventyrslottet Villa Fridheim ble bygget i 1892 som landsted for en rik trelasthandler.  Stedet ligger  ved riksvei 7, bare to timer fra Oslo, og tar seg fantastisk flott ut.

Her kan hele familien bli med i eventyrenes verden. Man kan vandre med Askeladden i eventyrskogen rundt slottet, prøve å målbinde en prinsesse og lytte til eventyr. Men her er mer: en gammeldags do kan testes, og da hører do-fortellinger til. Her blir klovnestreker og mulighet for å lære moderne prinsessefakter, male seg i ansiktet, karde ull, grøsse med spøkelseshistorier og prøve ut deres heksekrefter.

Arrangøren opplyser at trollet er gen-modifisert, så det tåler sola og vandrer rundt og er med hele tiden. Det foregår noe hele dagen, både lørdag og søndag. Sole Hotell like ved, tilbyr eventyrpakker for dem som vil ha med seg begge dagene. I eventyrfestivalen deltar profesjonelle fortellere og sirkusklovner.


Teaternett formidlar nytt frå norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noko der du er - send oss eit tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no