AKTUELT / Meldinger
(annonse)

Denne side publisert
6. oktober 2003

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Artikler
Arkiv
SØKUredigert melding fra Norsk Amatørteaterråd:

NM I TEATERSPORT - SØSKENTRIO TIL TOPPS


Søskentrioen "Familien Mørland" er Norgesmestre i teatersport for amatørerer etter helgens konkurranse på Lillehammer.

- Morsomt! Gøy! Verdige motstandere! var kommentaren fra Familien Mørland, som består av Nils Petter (28), Stian (25) og Marthe (21), samtlige basert i Oslo, og altså østlandsmestre. De føler seg imidlertid litt som sørlandsmestre også, siden alle er oppvokst i Lillesand.

Bronsefinalen mellom Stay up og Gåsehud var jevn - det var derimot ingen tvil om at Familien Mørland var rette vinner i årets norske mesterskap i teatersport for amatører!

Det var en godt samspilt søskenflokk som vant vandreplanken! Mens Nils Petter og Marthe ikke er helt fremmede for teaterfaget - førstnevnte studerer dramaturgi på Høgskolen i Oslo, Marthe gikk på NISS (Nordisk Institutt for Scene og Studio) i fjor - sto mellomstemann Stian på scenen for første gang i Østnorsk Mesterskap i vår!


Familien Mørland (f.v.): Nils Petter, Stian og Marthe Mørland


Dommere

Årets utbuede men meget fornøyde dommerpanel besto av Åsleik Engmark, Marianne Steinsrud og Maiken Spjelkevik, mens Dag Stokke gjorde en utmerket jobb på pianoet.


Sølv og bronse

Gåsehud fra Trondheim, med medlemmene Ivar Aam, Iselin Haug, Petter Rossvold og Yvonne Gipling stakk av med sølvet, mens Stay up (Ellen Eliseussen, Rose Johnsen, Anne Merethe Ursin) kunne ta med seg bronsemedaljen hjem til Harstad.

Også i innledende runder var det skarp konkurranse, og fjerde og femteplass gikk til lagene Ingen fra Hunndalen (Linda Fossen, Bobby Syversen, Mira Arntzen og Helen Sæther) og Havfrueballetten - ikke fullt så grasiøs på land fra Fjell (Kristin Lie, Lene Kurseth, Grete Gundersen og Jane Bøen).


 

 


Teaternett formidlar nytt frå norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noko der du er - send oss eit tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no