AKTUELT / Meldinger
(annonse)

Denne side publisert
19. februar 2001

HOVEDSIDE
Om Teaternett
AKTUELT
Nyheter
Meldinger
I mediebildet
Artikler
Arkiv
SØK



Bursdag som dataspill

Today is my Birthday er tittelen på den 18. forestillingen til teatergruppen Scenekompagniet fra Århus. 28. februar har forestillingen premiere på Det Åpne Teater i Oslo.

Seks mennesker er samlet til sin egen bursdag. Dagen da de alle kan kreve å være midtpunkt.  Problemet oppstår når alle vil være i sentrum på samme tid!

Forestillingen Today is my Birthday bruker dataspillets måte å fortelle historier på. Dagens mennesker har mange ansikter og masker, vi leker med identiteter, livsstiler og trender. Forestillingen spør: Hvordan ønsker vi at andre skal se oss? Hvordan ser de oss faktisk?

Today is my Birthday er Scenekompagniets bidrag til "Scenekunst 2000". Den er blitt til som et samarbeid mellom blant andre, Det Åpne Teater, multimediaforskningsprosjektet "The staging and inhabited virtuel 3D-spaces", Kulturhuset i Århus og den engelske multimedia-koreografen Susan Kozel.

NYHETER  MELDINGER

Teaternett formidler nyheter fra norsk og internasjonalt teater. Hjelp oss å være oppdatert! Skjer det noe der du er - send oss et tips! Vår epostadresse:  teaternett@teaternett.no


Ansvarlig redaktør av Teaternett er Stein Kippersund, Torstadvegen 46, 2335 Stange
Teaternett har org.nr. 980 247 781. E-post-adresse er teaternett@teaternett.no